Кандидатите за Јегуновце - инфографик

Споредба на изборните програми за општина Јегуновце: Што ветуваат кандидатите?

Меѓу 19 општини во кои во вториот круг ќе се натпреваруваат СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ е и општина Јегуновце. Која изборна програма е подобра?

kandidatite za jegunovce

Pin It