Кандидатите за Гази Баба - инфографик

Споредба на изборните програми за општина Гази Баба: Што ветуваат кандидатите?

Во вториот изборен круг во општина Гази Баба, кандидатот на СДСМ Борис Георгиевски влегува со водство пред кандидатот на ВМРО ДПМНЕ - Тони Трајковски.

Кои се нивните ветувања и дали тие ќе ја направат разликата? Погледнете ја споредбата на програмите.

kandidatite za shtip

Pin It