Кандидатите за Штип - инфографик

Споредба на изборните програми за општина Штип: Што ветуваат кандидатите?

Дали програмите на кандидатите ќе бидат одлучувачки во општината каде што разликата по првиот круг е само 36 гласа? Погледнете ја споредбата на изборните програми за општина Штип.

kandidatite za shtip

Pin It