Кандидатите на Facebook (Македонија)

Дали најпопуларниот кандидат на Фејсбук ќе победи во својата општина на изборите?

Погледнете го „рејтингот“ на двата најпопуларни кандидати на Facebook во поголемите општини во Македонија.

kandidatite na facebook mk

Pin It