Кандидатите на Facebook (Скопје)

Кои се најпопуларните кандидати за градоначалници на Фејсбук?

Дали кандидатите со најголема заедница (Likes) на Facebook ќе добијат и најголем број гласови на изборите?

Погледнете ги за секоја скопска општина двата кандидата со најголем број поддржувачи на Facebook.

kandidatite na facebook

Pin It