Кандидатите за Тетово - инфографик

Споредба на изборните програми за општина Тетово: Што ветуваат кандидатите?

Теута Арифи од ДУИ во водство од 4498 гласови пред претседателот на движењето Беса Биљал Касами.

Дали нивните изборни програми (овде линк) или гласовите на третиот кандидат Горан Манојлоски од ВМРО- ДПМНЕ ќе бидат одлучувачки во изборот на новиот градоначалник на општина Тетово?

kandidatite za tetovo

Pin It