Кандидатите за Кисела вода - инфографик

Споредба на изборните програми за Кисела вода: Што ветуваат кандидатите?

По првиот круг во Кисела Вода кандидатот на СДСМ има предност од 1 671 глас пред кандидатот на ВМРО ДПМНЕ. Излезеноста во првиот изборен круг во оваа општина изнесуваше 64,82%. Дали СДСМ ќе ја потврди доминацијата на локалните избори и со победа во општината која важи за „бастион“ на симпатизерите и членовите на ВМРО-ДПМНЕ? Дали изборните програми играат одлучувачка улога во изборот на новиот градоначалник?

kandidatite za kisela voda

Pin It