Кандидатите за Бутел - инфографик

Споредба на изборните програми за општина Бутел: Што ветуваат кандидатите?

Oпштина Бутел е една од општините каде што постои тесна конкуренција меѓу кандидатите. За урбанизација на општината Бутел се ветуваат големи капитални проекти. Општината има долг од 636.599 илјади денари. Колку од проектите се одржливи и потребни за граѓаните?

kandidatite za butel

Pin It