Кандидатите за Центар - инфографик

Споредба на изборните програми за општина Центар: Што ветуваат кандидатите?

Кој ќе победи во трката за градоначалник на општина Центар? Центар е една од општините каде мал број на гласови можат за бидат решавачки за некој од кандидатите.  Погледнете дел од ветувањата на кандидатите.

kandidatite za centar

Pin It