Кандидатите за Струмица - инфографик

Споредба на изборните програми за Струмица: Што ветуваат кандидатите?

Двајца доктори во трка за градоначалник на Струмица? Чија програма ќе биде пресудна во изборот на граѓаните?

kandidatite za strumica

Pin It