Кандидатите за Охрид - инфографик

Споредба на изборните програми за Охрид: Што ветуваат партиите?

Најверојатно и Охриѓани ќе го добијат својот градоначалник уште во првиот круг. Која програма е победничката? Какви проекти ветуваат кандидатите во општината со блокирана сметка и најголем општински долг од 719.252.327 денари ?

kandidatite za ohrid

Pin It