Кандидатите за Битола - инфографик

Споредба на изборните програми за општина Битола: Што ветуваат кандидатите?

Големи капитални проекти како гасификација, и системи за топлификација се дел од ветувањата на новиот градоначалник на Општина Битола.

Новиот градоначалник на општина Битола ќе наследи општински долг од 17.343.339 денари.

kandidatite za bitola

Pin It