Кандидатите за Град Скопје - инфографик

Споредба на изборните програми за Град Скопје: Што ветуваат кандидатите?

Започнувањето на процесот на гасификација е повторно едно од приоритетните ветувања на кандидатите за градоначалник за Град Скопје. Во врска со прашањето на справување со загадувањето на градот, сите кандидати во своите програми ветуваат мерки за негово најитно справување, од унапредување на велосипедската култура до набавка на еколошки автобуси и трамваи.

kandidatite za butel

Pin It