Јавно мислење - влијание

Што ќе има клучно влијание на Вашиот избор за градоначалник?

Профилот поважен од програмата на градоначалникот. Партиската припадност најмалку важна за изборот на градоначалник.

Резултати од истражувањето на Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) и Телевизија Телма „100 дена Влада и локални избори“.

anketa2

Pin It