Јавно мислење - приоритети

Кои се за Вас главни приоритети кои треба да ги има во програмата на градоначалниците?

Резултати од истражувањето на Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) и Телевизија Телма „100 дена Влада и локални избори“.

anketa1

Pin It