Поднесени листи за собирање на потписи за независни кандидати

Според последните информации од ДИК, потписи собираат 27 кандидати за градоначалници во 16 општини, 48 листи на советници во 21 општина за да се дел од локалните избори кои ќе се одржат на 15 октомври. Рокот за собирање на потребните потписи завршува на полноќ.

Кандидатите може да се проверат на овој линк http://bit.ly/nezavisni

Pin It