Кандидати за градоначалници ЛИ2017

Листите на кандидати се доставуваат најдоцна 30 дена пред денот на одржување на изборите.

Погледнете кои се кандидатите за градоначалници и информирајте се за нивните политички програми на следниот линк http://bit.ly/kandidati2017

Списоците се дополнуваат секојдневно.

Pin It