СРД: Извештај од медиумското покривање на локалните избори 2013 во вестите – први 10 дена (4-13 март 2013)

Скопје, 15.03.2013. На денешната седница Советот за радиодифузија го усвои Извештајот од медиумското покривање на локалните избори 2013 во вестите – први 10 дена (4-13 март 2013). Во Извештајот се претставени податоците за медиумското покривање на активностите на организаторите на изборна кампања во вестите на радиодифузерите на државно ниво (радио и ТВ сервисите на Јавниот радиодифузен сервис, ТВ Алсат М, ТВ Канал 5, ТВ Сител, ТВ Телма, ТВ 24 Вести, ТВ Алфа, ТВ Сонце и радио Канал 77).
 
За повеќе информации преземете го текстот.

 

http://www.srd.org.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=580%3A-2013-10-4-13-2013&catid=34%3Asrd&Itemid=84&lang=mk

Pin It