14.03.2013 Дневна статистика за медиуми

На ден 14 март 2013 година, четврток, во вестите од медиумите на тема Локални избори 2013, најмногу застапени се партијата ВМРО-ДПМНЕ, кандидатот Андреј Петров, Град Скопје и темата Комунални дејности.

14032013

Pin It