13.03.2013 Дневна статистика за медиуми

На ден 13 март 2013 година, среда, во вестите од медиумите на тема Локални избори 2013, најмногу застапени се партијата ВМРО-ДПМНЕ, кандидатот Андреј Петров, Град Скопје и темата Комунални дејности.

04032013

Pin It