Горан Мишков

Политичка партија: Сојуз на титови леви силиGoranMishkov

Општина: Велес

Програма: /

 

Образование

/

 

Професионална кариера

/

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page

 

Извор на информации
Извор на фотографија
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/164481_218090901666143_230961629_n.jpg (12.03.2013)

Pin It