Јорго Огненовски

Политичка партија: Независен кандидатJorgoOgnenovski

Општина: Битола

Програма: /

 

Образование

/

 

Професионална кариера

/

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page

 

Извор на информации
Извор на фотографија
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/558150_436457806424932_1802930294_n.jpg (12.03.2013)

Pin It