Луљзим Фаризи (Lulzim Farizi)

Политичка партија: НДП

Општина: Скопје

Програма: преземи PDF

 

Образование

  • Доктор по политички науки

 

Професионална кариера

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

/

 

Извор на информации
http://www.rdk.org.mk/
Извор на фотографија

Pin It