Беким Фазлиу (Bekim Fazliu)

Политичка партија: ДПАBekim Fazliu, DPA

Општина: Скопје

Програма: /

 

Образование

/

 

Професионална кариера

/

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page

 

Извор на информации
Извор на фотографија
http://www.sobranie.mk/en/default.asp?ItemID=9DD7837600410A4AB2052826BA1227F5 (11.03.2013)

Pin It