Артан Груби (Artan Grubi)

Политичка партија: ДУИArtan Grubi

Општина: Скопје

Програма: преземи PDF

Роден во г., во .  Живее во .

 

Образование

  • Докторант на УКИМ
  • Магистратура - Медиуми и комуникација

 

Професионална кариера

  • Шеф на кабинетот на претседателот на ДУИ (2011- сега)
  • Политички советник во Амбасадата на Холандското Кралство (2008-2011)
  • НАТО, канцеларија на политички советници (2005-2008)
  • Канцеларија на обвинителот, Приштина, Хага, Скопје, (2000-2004)
  • Проект координатор, Програма за Рехабилитација и згрижување Куманово (1999-2000)

 

Членства во организации

  •  Основач и раководител на граѓанското движење Разбуди се (2006-2011)

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/Profile
Facebook/fan page
Twitter

 

Извор на информации
https://www.facebook.com/ArtanGrubi/info (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://www.google.com/search?q=artan+grubi&hl=(11.03.2013)

Pin It