Халил Куртиши (Halil Kurtishi)

Политичка партија: ДПАhalilkurtishi

Општина: Куманово

Програма: /

Роден во Куманово.

 

Образование

/

 

Професионална кариера

/

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/Fan page

 

Извор на информации
Извор на фотографија
http://www.zhurnal.mk/data/news/kumanove_2.jpg (11.3.2013)

Pin It