Фатмир Дехари (Fatmir Dehari)

Политичка партија: ДУИFatmir Dehari, Kicevo

Општина: Кичево

Програма: преземи PDF

Роден во 1974 г., во Кичево.

 

Образование

  • Магистер по социјална работа и политика

 

Професионална кариера

  • Професор во Државен Тетовски Универзитет (во тек)
  • Градоначалник на Осломеј (2009)
  • Директор на Македонска пошта во регионалната единица Кичево (2008)
  • Заменик министер за внатрешни работи на РМ (2002-2006)
  • Асистент на Тетовскиот Универзитет (1998-2001)
  • Асистент на Универзитетот во Приштина (1998-2001)

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page

 

Извор на информации
http://www.bdi.mk/index.php (11.3.2013)
Извор на фотографија

http://www.google.com/search?q=Fatmir+Dehari+facebook&hl=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=igI- (11.3.2013)

Pin It