Здравко Коцев

Политичка партија: СДСМZdravkoKOcev

Општина: Штип

Програма: преземи PDF

Роден во 1961 г., во .

 

Образование

/

 

Професионална кариера

/

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page
Twitter

 

Извор на информации
http://www.facebook.com/kocevzdravko (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://www.facebook.com/kocevzdravko (11.03.2013)

 

Pin It