Илчо Захариев

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕIlcoZahariv

Општина: Штип

Програма: преземи PDF

Роден во 1960 г., во с. Звегор, Делчево. Живее во Штип.

 

Образование

  • Фармацевтски факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, 1979-1983

 

Професионална кариера

  • Директор на Бирото за лекови, 2006-
  • Претседател на Советот на Општина Штип, 2005-2007
  • Медицинскиот центар во Штип
  • Директор на Бирото за лекови на Р. Македонија, 2001-2003
  • раководител во работната единица Аптеки, Медицинскиот центар во Штип 1985 – 1995
  • Вонреден професор во Средното медицинско училиште „Јане Сандански“ и соработник на Радио Штип со сопствени радио емисии, 1985 – 1995
  • Вработен во Алкалоид, 1983 – 1985

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

http://ilcozahariev.mk/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page

 

Извор на информации
http://ilcozahariev.mk/ (12.03.2013)
Извор на фотографија
http://ilcozahariev.mk/ (12.03.2013)

Pin It