Владимир Тодоровиќ

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕVladimirTodorovikj

Општина: Центар

Програма: преземи PDF

Роден во 1957 г., во Скопје. Живее во Скопје.

 

Образование

  • Дипломиран градежен инженер, УКИМ, Градежен факултет, 1976-1983

 

Професионална кариера

  • Градоначалник на Општина Центар – Скопје, 2009
  • ТИНЕКС МТ ДООЕЛ –основач и извршен директор, 1994-2009
  • ТИНЕКС МТ ДООЕЛ, 1990-1994
  • Проектанско биро „Хидроелектропроект", 1983-1990

 

Членства во организации

  • Ротари-клуб Скопје – Претседател за период 2005-2006 год.
  • Сојуз на стопански комори – Претседател на Трговската Комора и член на Управен Одбор
  • Член на Советодавниот одбор на Холандската Комора на Македонија
  • Член на Управниот одбор на Ракометниот клуб „Пролет"

 

Интернет страна

http://www.vladimirtodorovik.mk

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page
Twitter

 

Извор на информации
http://www.vladimirtodorovik.mk (12.03.2013)
Извор на фотографија
http://www.vladimirtodorovik.mk (12.03.2013)

Pin It