Васил Пишев

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕVasilPisev

Општина: Струмица

Програма: преземи PDF

Роден во 1965 г., во Струмица. Живее во Струмица.

 

Образование

  • Вонредно студира менаџмент

 

Професионална кариера

  • Пратеник во Собранието на Република Македонија од јуни 2011
  • Работи со угостителство, трговија и транспорт почнувајќи од 1984
  • Основач на АЛ-МАКС како приватна прва ГРИНФИЛД инвестиција во Република Македонија, 1997

 

Членства во организации

 http://www.vasilpisev.mk

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/profile
Facebook/fan page

 

Извор на информации
http://www.vasilpisev.mk (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://www.vasilpisev.mk (11.03.2013)

Pin It