Јани Макрадули

Политичка партија: СДСМJani Makraduli

Општина: Скопје

Програма: преземи PDF

Роден во 1965 г., во Битола. Живее во Скопје.

 

Образование

  • Дипломирал и магистрирал на Електротехничкиот факултет, УКИМ

 

Професионална кариера

  • Потпретседател на Собранието на Република Македонија 25 август 2008
  • Претседател на владината Комисија за информатичка технологија 2003-2006
  • Пратеник во Собранието на Р.М избран на дополнителни парламентарни избори 2001
  • Советник во Oпштина Центар, Скопје 1996-2000
  • Асистент од 1993, работното место му е во мирување од 2002
  • Соработник на Електротехничкиот факултет во Скопје 1990

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page
Facebook /profile
Blog
Twitter

 

Извор на информации
http://www.sdsm.org.mk/Default.aspx?mId=46&lId=1 (11.05.2011)
Извор на фотографија
http://www.sobranie.mk/?ItemID=881DFAEE07962042A220F9EB90E51C7B (11.05.2011)

Pin It