Васил Ристески

Политичка партија: СДУVasilRistevski

Општина: Охрид

Програма: преземи PDF

Роден во г., во .  Живее во .

 

Образование

  • Магистер по социолошки науки

 

Професионална кариера

  • Директор на Император ДООЕЛ, Охрид

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/profile

 

Извор на информации
http://www.facebook.com/vasil.risteski.5/info (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://www.facebook.com/vasil.risteski.5/info (11.03.2013)

Pin It