Зоран Ѓорѓиевски

Политичка партија: ВМРО – ДПМНЕZoranGjeorgievski

Општина: Куманово

Програма: преземи PDF

Роден во г., во .  Живее во .

 

Образование

  • Специјалист по општа хирургија, 1998
  • Доктор по медицина, Медицинскиот Факултет во Ниш, 1985

 

Професионална кариера

  • Општ хирург на Хируршкото одделение во Куманово, каде во 2002 година станува Шеф а во 2010 и Началник на Хируршкото одделение.
  • Вработен во „Итната Медицинска Помош “ и Детски Диспанзер во Куманово
  • Доктор во с.Лојане, с. Табановце , и нас. Старо Нагоричане
  • Вработен на Хируршкото одделение во Куманово каде како општ доктор секундарец

 

Членства во организации

  • Член на Европската Асосијација за Итна Хирургија (EATS) од ’98 година
  • Член на Меѓународното Здружение за лекување на хронични рани

 

Интернет страна

http://www.zorangorgievski.mk/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page
Twitter

 

Извор на информации
http://www.zorangorgievski.mk/ (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://www.zorangorgievski.mk/ (11.03.2013)

Pin It