Зоран Дамјановски

Политичка партија: СДСМZoran Damjanovski

Општина: Куманово

Програма: преземи PDF

Роден во 1956 г., во Куманово. Живее во Куманово.

 

Образование

  • Специјализира гинекологија и акушерство во Скопје 1991
  • Магистрира гинекологија во Загреб и Љубљана 1987
  • Медицински Факултет

 

Професионална кариера

  • Актуелен гардоначалник на Општина Куманово 2005

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page

 

Извор на информации
http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD_%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%98%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8 (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://www.facebook.com/pages/Zoran-Damjanovski-za-Gradonacalnik-na-Kumanovo/50705283506 (11.03.2013)

 

Pin It