Виктор Цветковски

Политичка партија: Независен кандидатViktorCvetkovski

Општина: Куманово

Програма: /

Роден во 1974 г., во Куманово.

 

Образование

  • Правен Факултет "Јустинијан Први", УКИМ

 

Професионална кариера

 /

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page

 

Извор на информации
http://www.facebook.com/pages/Viktor-Cvetkovski/452291994826856 (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://www.facebook.com/pages/Viktor-Cvetkovski/452291994826856/ (11.03.2013)

Pin It