Ратко Димитровски

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕRatkoDimitrovski

Општина: Кочани

Програма: преземи PDF

Роден во 1956 г., во Делчево. Живее во Кочани.

 

Образование

  • Дипломиран графички инженер, Загреб

 

Професионална кариера

  • Пратеник во Собранието на Република Македонија, 2008-2012
  • Основач на печатницата "Европа 92" во Кочани 1990 -
  • Вработен во печатницата "Киро Дандаро" Битола 1990-1992
  • Вработен во печатницата "Младост" во Кочани се до 1977-1990

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

http://ratkodimitrovski.mk/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page
Twitter

 

Извор на информации
http://ratkodimitrovski.mk/ (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://ratkodimitrovski.mk/ (11.03.2013)

Pin It