Миле Андонов

Политичка партија: СДСМmileandonov

Општина: Кочани

Програма: преземи PDF

Роден во 1962 г., во Кочани. Живее во Кочани.

 

Образование

  • Дипломиран економист, Економски факултет, УКИМ.

 

Професионална кариера

  • Пратеник во Собранието на Република Македонија, 2008-2012

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page

 

Извор на информации
http://www.sobranie.mk/?ItemID=02F1E0AA8AECCD44B739814D1C90E58E (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://www.sobranie.mk/?ItemID=02F1E0AA8AECCD44B739814D1C90E58E (11.03.2013)

 

Pin It