Јагнула Куновска

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕJagnulaKunovska

Општина: Карпош

Програма: преземи PDF

Родена во 1943 г. во Костур. Живее во Скопје.

 

Образование

  • Магистер по кривично право;
  • Дипломирала на правните студии на УКИМ.

 

Професионална кариера

  • Пратеник во Собранието на Република Македонија 2006-2008;
  • Професионална кариера ја започнува во судството како приправник, стручен соработник, судија и адвокат.

 

Членства во организации

  •  Активен член на Здружението на писатели на Македонија

 

Интернет страна

http://jagnulakunovska.mk/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page
Twitter

 

Извор на информации
http://jagnulakunovska.mk/ (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://jagnulakunovska.mk/ (11.03.2013)

 

Pin It