Зоран Ангелов

Политичка партија: СДСМZoranAngelov

Општина: Гостивар

Програма: преземи PDF

Живее во Гостивар.

 

Образование

/

 

Професионална кариера

/

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page

 

Извор на информации
http://tinyurl.com/cdn34tj (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://tinyurl.com/cdn34tj (11.03.2013)

Pin It