Славчо Чадиев

Политичка партија: СДСМSlavcoCadiev

Општина: Велес

Програма: преземи PDF

Роден во 1959 г. во Велес. Живее во Битола.

 

Образование

  • Магистарски студии завршил на институтот за дефектологија при филозофскиот факултет на УКИМ и ја носи титулата: Магистер - Сурдолог
  • Дипломирал на Дефектолошкиот факултет во Белград

 

Професионална кариера

  • Вработен е во „ЈЗУ Општа болница“ Велес, ОРЛ одделение

 

Членства во организации

  • Потпретседател на Сојузот на дефектолози на Македонија;
  • Долгогодишен соработник на Сојузот на глуви и наглуви на Република Македонија како и на “Заводот за глуви лица - Kочо Рацин”од Битола;
  • Активен и во подружниците на „Сојузот на глуви и наглуви“ и „Сојузот на слепи лица“ во Велес.

 

Интернет страна

http://www.slavcocadiev.mk/

 

Социјални медиуми

Facebook/profile
Facebook/fan page

 

Извор на информации
http://www.slavcocadiev.mk/ (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://www.slavcocadiev.mk/ (11.03.2013)

Pin It