Менде Диневски

Политичка партија: СДСМ

Општина: Битола

Програма: преземи PDFMende Dinevski

Роден во 1973 г. во Битола. Живее во Битола.

 

Образование

  • Доктор по стоматологија, специјалист по орална хирургија, Стоматолошки факултет, Скопје.

 

Професионална кариера

  • Пратеник во Собранието на Република Македонија 2011-2015; 2008-2011

 

Членства во организации

/

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/fan page
Facebook/fan page

 

Извор на информации
http://www.sobranie.mk/?ItemID=E302E6E1E976F04FBF4497405F744C91 (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://www.sobranie.mk/?ItemID=E302E6E1E976F04FBF4497405F744C91 (11.03.2013)

Pin It