Зоран Лазаровски – Паљо

Политичка партија: Независен кандидатZoranLazarovskiPaljo1

Општина: Битола

Програма: /

Роден во Битола. Живее во Битола.

 

Образование

/

 

Професионална кариера

  • Вработен во Lootus J

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

/

 

Социјални медиуми

Facebook/profile
Facebook/fan page

 

Извор на информации
http://www.facebook.com/lazarovski.zoranpaljo (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://www.facebook.com/ZaSpasNaBitola (11.03.2013)

Pin It