Ивица Коневски

Политичка партија: ВМРО-ДПМНЕIvicaKonevski

Општина: Аеродром

Програма: преземи PDF

Роден во 1978г., во Скопје.  Живее во Скопје.

 

Образование

  • Дипломирал правник на Правниот факултет, УКИМ, со положен правосуден испит.

 

Професионална кариера

  • Градоначалник на Општина Аеродром 2009-
  • Генерален директор на Јавното претпријатие за стопанисување со станбен и деловен простор на Република Македонија (ЈПССДП) 2006-2009
  • Член на Советот на Град Скопје 2005 – 2006

 

Членства во организации

 /

 

Интернет страна

http://www.ivicakonevski.mk/

 

Социјални медиуми

Facebook/Profile
Twitter
YouTube

 

Извор на информации
http://www.ivicakonevski.mk/ (11.03.2013)
Извор на фотографија
http://www.ivicakonevski.mk/ (11.03.2013)

Pin It