Прв финансиски извештај (за првите 10 дена изборна кампања)

Финансиските извештаи за првите 10 дена изборна кампања се доставени и објавени. Изворот е Државна изборна комисија.

Преземи ZIP архива со сите финансиски извештаи од првите 10 дена

 • Финансиски извештај - ГИ Сузана Димковиќ
 • финансиски извештај - Партија за европска иднина ПЕИ
 • Финансиски извештај - ГИ Бошко Дилберовски
 • Финансиски извештај - ГИ Милисав Рикалоски
 • Финансиски извештај - Демократска унија за интеграција
 • Финансиски извештај - Обединети демократски сили на ромите
 • Финансиски извештај - Српска напредна странка во Македонија
 • Финансиски извештај - Коалиција за локални избори 2013 ВМРО-ДПМНЕ 18 партии
 • Финансиски извештај - Коалиција за локални избори 2013 ВМРО-ДПМНЕ 19 партии
 • Финансиски извештај - Коалиција за локални избори 2013 ВМРО-ДПМНЕ 20 партии
 • Финансиски извештај - Демократска партија на Албанците ДПА
 • Финансиски извештај - ГИ Тони Ѓуроски
 • Финансиски извештај - ГИ Зеќир Рамчиловиќ
 • Финансиски извештај - ГИ Драган Николоски
 • Финансиски извештај - ГИ д-р Игор Дабески
 • Финансиски извештај - Социјалдемократска унија
 • Финансиски извештај - Коалиција ДПТМ-НДП
 • Финансиски извештај - ГИ Јовица Пирковиќ
 • Финансиски извештај - ГИ Јован Пејковски
 • Финансиски извештај - ГИ Ванчо Златев
 • Финансиски извештај - ГИ Ацо Вељаноски
 • Финансиски извештај - ГИ Димитар Бузлевски
 • Финансиски извештај - ГИ Бастри Бајрами
 • Финансиски извештај - ГИ Слободан Јовановски
 • Финансиски извештај - ГИ Бујар Мисими
 • Финансиски извештај - ГИ Јаковлевска Љупка
 • Финансиски извештај - ГИ Кујтим Усејни
 • Финансиски извештај - ГИ Љубе Простиженовски
 • Финансиски извештај - ГИ Марјан Стојановски
 • Финансиски извештај - Народно Движење за Македонија
 • Финансиски извештај - ГИ Скендер Бектеши
 • Финансиски извештај - ГИ Славољуб Тотиќ
 • Финансиски извештај - ГИ Славчо Стојановски
 • Финансиски извештај - Сојуз на Ромите од Република Македонија
 • Финансиски извештај - ГИ Србиновски Душко
 • Финансиски извештај - ГИ Стево Павловски
 • Финансиски извештај - ГИ Филип Анашовски
 • Финансиски извештај - ГИ Павел Попоски
 • Финансиски извештај - ГИ Горанче Велков
 • Финансиски извештај - ГИ Васил Јовановски
 • Финансиски извештај - ГИ Антонио Ангеловиќ
 • Известувањето од Коалицијата Сојуз за иднината
Pin It