Алатка за споредба на резултатите по општина од парламентарни избори 2020

Со следнава алатка можете да ги споредите резултатите од предвремените парламентарни избори по партија и општина. Исто така, алатката овозможува да ги споредите резултатите во три општини истовремено или пак резултатите на три партии истовремено по општина. Во долниот десен агол постои опција каде бараните резултати можете да ги зачувате како слика или ПДФ.