Бујар Османи

Бујар Османи (Bujar Osmani)
Листа на кандидати на пратеници: ДУИ (BDI)
Политичка партија:  Демократска унија за интеграција
Изборна единица: 3       
Реден број : 1

Роден во 1979 г., во Скопје.  Живее во Скопје.

Образование

 

Професионална кариера


Партиски функции
Член на генералниот совет на ДУИ

Членства во организации

Социјални медиуми
Facebook/Profile

Извор на информации
http://vlada.mk/?q=node/833 (12.05.2011)
Извор на фотографија
http://vlada.mk/?q=node/833 (12.05.2011)

Pin It