Роковник за парламентарни избори 2020

Активностите за организирање на предвремените парламентарни избори закажани за 12 април се во тек.

Сите детали се дел од роковникот http://bit.ly/38XzFLn кој го усвои Државна изборна комисија / Komisioni shtetëror i zgjedhjeve / SEC на 16 февруари.

rokovnik

Pin It