Денеска истекува рокот за дополнување или бришење на податоците во избирачкиот список

Доколку се уште не сте направиле увид во избирачкиот список и/или не сте побарале дополнување или бришење на податоците, побрзајте, денеска истекува рокот за тоа.

За другите рокови и текот на изборниот процес, информирајте се од роковникот http://bit.ly/38XzFLn на Државна изборна комисија

Pin It