Анализа на пријавени изборни нерегуларности во МВР

Направивме Анализа на пријавените изборни нерегуларности во МВР во периодот 25 септември - 30 октомври 2017 година. Погледнете ги евидентираните 55 пријави, кога се случиле, каде и кои се најчестите типови на нерегуларности.

mvr neregularnosti

Pin It